
Morotscupcakes med philadelphiatopping
Betyg (1-5):
Saftigt och sött i perfekt format.
Tillagningstid: 30 minuter + tid att kallna
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2.5 dl råsocker
- 4 ägg
- 2 dl solrosolja eller majsolja
- 2 dl vetemjöl
- 0.5 msk malen ingefära
- 2 tsk mortlade kardemummafrön
- 0.5 tsk riven muskotnöt
- 1 tsk bakpulver
- 2 dl finrivna morot
- Topping:
- 200 g philadelphiaost
- 2 dl florsocker
- 1 msk rivet citronskal
- syltad ingefära
Gör så här
- Vispa socker, ägg och olja pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna. Rör ner mjölblandningen och de rivna morötterna.
- Ställ tolv muffinsformar i en muffinsplåt och fördela smeten. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter. Låt kallna.
- Vispa philadelphiaost och florsocker med elvisp. Rör ner citronskalet. Bred toppingen på muffinsen. Skär den syltade ingefäran i millimetertunna skivor och garnera.
Morotscupcakes med philadelphiatopping
Betyg (1-5):
Saftigt och sött i perfekt format.
Tillagningstid: 30 minuter + tid att kallna
Ugnstemperatur:200º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Vispa socker, ägg och olja pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna. Rör ner mjölblandningen och de rivna morötterna.
- Ställ tolv muffinsformar i en muffinsplåt och fördela smeten. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter. Låt kallna.
- Vispa philadelphiaost och florsocker med elvisp. Rör ner citronskalet. Bred toppingen på muffinsen. Skär den syltade ingefäran i millimetertunna skivor och garnera.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2013-01-16
Godaste bakelsen jag någonsin ätit tänkte jag säga! Vart otroligt imponerad utav smakerna! Riktigt roligt att pröva på!
2013-01-14
Receptet verkar jättegott men oj vilka kostsamma ingredienser...
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Emma
2013-01-16
Godaste bakelsen jag någonsin ätit tänkte jag säga! Vart otroligt imponerad utav smakerna! Riktigt roligt att pröva på!
Ingrid
2013-01-14
Receptet verkar jättegott men oj vilka kostsamma ingredienser...