Mörk ölmarinad

Betyg (1-5):
3 (5 betyg)

Marinera lammracks eller något annat kött i australiensisk ölmarinad. Det går bra med annan öl också, men resultatet blir inte detsamma.

Tillagningstid: 5 minuter + tid för marinering
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 33 cl Coopers Best Extra Stout eller annan öl
  • 2 lagerblad
  • 1 klyftad gul lök
  • 1 klyftad vitlök solo eller 4 vitlöksklyftor
  • 3 msk muskovadosocker
  • 10 hela vitpepparkorn
  • 10 hela svartpepparkorn

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet, täck med plastfolie och låt stå i kylskåpet ett dygn.
  2. Torka av köttet innan grillning.

Tips

Pensla grillgallret med olja så fastnar inte köttet så lätt. träspett Blötlägg dem 30 minuter innan grillning så att de inte börjar brinna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Selleri med masalakryddad lax

(15)

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

(9)

Guldgul linssoppa med potatis

(47)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Thainudlar med kycklingfärssås

(38)

Stekta äpplen och rödlök med rosépeppar

(20)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

(1)

Fläskgryta i pepparsås

(23)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 33 cl Coopers Best Extra Stout eller annan öl
  • 2 lagerblad
  • 1 klyftad gul lök
  • 1 klyftad vitlök solo eller 4 vitlöksklyftor
  • 3 msk muskovadosocker
  • 10 hela vitpepparkorn
  • 10 hela svartpepparkorn

Mörk ölmarinad

Betyg (1-5):
3 (5 betyg)

Marinera lammracks eller något annat kött i australiensisk ölmarinad. Det går bra med annan öl också, men resultatet blir inte detsamma.

Tillagningstid: 5 minuter + tid för marinering
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet, täck med plastfolie och låt stå i kylskåpet ett dygn.
  2. Torka av köttet innan grillning.

Tips

Pensla grillgallret med olja så fastnar inte köttet så lätt. träspett Blötlägg dem 30 minuter innan grillning så att de inte börjar brinna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Selleri med masalakryddad lax

(15)

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

(9)

Guldgul linssoppa med potatis

(47)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Thainudlar med kycklingfärssås

(38)

Stekta äpplen och rödlök med rosépeppar

(20)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

(1)

Fläskgryta i pepparsås

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies