För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Melonsallad med mynta

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Söt sallad med en gnutta het chili och uppfriskande smak av galiamelon, mynta, lime och honung. Kan serveras både som dessert och som tillbehör till grillat.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg galiameloner i tärningar
  • 1 dl grovstrimlade myntablad
  • 0.5 hackad, urkärnad medelstark chili
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk honung

Gör så här

  1. Varva melontärningar, mynta och om du vill ha lite sting även chili i en skål. Rör ihop limesaft och honung, häll över och blanda runt. Låt gärna salladen stå och dra i kylen någon timme före servering.

Servering

Kan serveras både som dessert och som tillbehör till grillat, t ex fläskkött och fågel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ananassalsa

(0)

Apelsinrutor med kokos och tranbär

(10)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ört- och citronöverbakad lammstek

(8)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Vinkokta äpplen

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 kg galiameloner i tärningar
  • 1 dl grovstrimlade myntablad
  • 0.5 hackad, urkärnad medelstark chili
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk honung

Melonsallad med mynta

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Söt sallad med en gnutta het chili och uppfriskande smak av galiamelon, mynta, lime och honung. Kan serveras både som dessert och som tillbehör till grillat.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva melontärningar, mynta och om du vill ha lite sting även chili i en skål. Rör ihop limesaft och honung, häll över och blanda runt. Låt gärna salladen stå och dra i kylen någon timme före servering.

Servering

Kan serveras både som dessert och som tillbehör till grillat, t ex fläskkött och fågel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ananassalsa

(0)

Apelsinrutor med kokos och tranbär

(10)

Vattenmelonsoppa

(0)

Ört- och citronöverbakad lammstek

(8)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Vinkokta äpplen

(0)