Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Enkelt! Och underbart gott om man tycker om smaken av mandelbiskvier.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 1 liten jordgubbar
  • 1.5 msk amaretto, ev
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mandelbiskvier

Gör så här

  1. Ansa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Marinera ev. i amaretto (mandellikör), eller koncentrerad flädersaft.
  2. Lösvispa grädden. Krossa mandelbiskvierna lätt och vänd ner i grädden. Servera till jordgubbarna.

Tips

Under högsommaren är jordgubbarna naturligt söta och är lika goda utan marinad.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 liten jordgubbar
  • 1.5 msk amaretto, ev
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mandelbiskvier

Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Enkelt! Och underbart gott om man tycker om smaken av mandelbiskvier.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Ansa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Marinera ev. i amaretto (mandellikör), eller koncentrerad flädersaft.
  2. Lösvispa grädden. Krossa mandelbiskvierna lätt och vänd ner i grädden. Servera till jordgubbarna.

Tips

Under högsommaren är jordgubbarna naturligt söta och är lika goda utan marinad.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!