Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Enkelt! Och underbart gott om man tycker om smaken av mandelbiskvier.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liten jordgubbar
  • 1.5 msk amaretto, ev
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mandelbiskvier

Gör så här

  1. Ansa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Marinera ev. i amaretto (mandellikör), eller koncentrerad flädersaft.
  2. Lösvispa grädden. Krossa mandelbiskvierna lätt och vänd ner i grädden. Servera till jordgubbarna.

Tips

Under högsommaren är jordgubbarna naturligt söta och är lika goda utan marinad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade aprikoser med vispad vanilj-crème fraiche

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Hallonmilkshake

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Kardemummapannacotta med havtornstopping

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Passionsfrukt- och jordgubbs-cheesecake

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(6)
Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 liten jordgubbar
  • 1.5 msk amaretto, ev
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mandelbiskvier

Marinerade jordgubbar med krossade mandelbiskvier

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Enkelt! Och underbart gott om man tycker om smaken av mandelbiskvier.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Marinera ev. i amaretto (mandellikör), eller koncentrerad flädersaft.
  2. Lösvispa grädden. Krossa mandelbiskvierna lätt och vänd ner i grädden. Servera till jordgubbarna.

Tips

Under högsommaren är jordgubbarna naturligt söta och är lika goda utan marinad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade aprikoser med vispad vanilj-crème fraiche

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Hallonmilkshake

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Kardemummapannacotta med havtornstopping

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Passionsfrukt- och jordgubbs-cheesecake

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Jordgubbar med rapsolja, ingefärsyoghurt, frön och nötter

Betyg
Betyg
(6)