Marängspöken till halloween

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Söta spöken av hemmagjord maräng och lakritsstänger som passar lika bra till halloween som till barnkalaset.

Tillagningstid: 1 timme 20 minuter
Ugnstemperatur:100º
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 ägg, (endast vitan)
  • 2 dl socker
  • 1.5 tsk potatismjöl
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 4 små lakritsstänger (ca 4 cm långa)

Gör så här

  1. Vispa äggvita och socker till ett fast skum, använd elvispen. Blanda i potatismjölet blandat med bakpulvret.
  2. Rita en spökmall, ca 6 cm lång, på ett papper och klipp ut. Rita sedan av mallen ganska tätt på bakplåtspapper, så många spöken som ryms. Lägg pappren på plåtar. Klicka ut ca 2 tsk smet till varje spöke och forma till med en tesked. Skär skivor av lakritsstängerna till små ögon och lägg försiktigt på dem.
  3. Grädda i mitten av ugnen tills spökena är torra och lätt lossnar från papperet, 45-60 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Prinsesstårta

(108)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Frasvåfflor

(123)

Veganska lussebullar

(7)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 ägg, (endast vitan)
  • 2 dl socker
  • 1.5 tsk potatismjöl
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 4 små lakritsstänger (ca 4 cm långa)

Marängspöken till halloween

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Söta spöken av hemmagjord maräng och lakritsstänger som passar lika bra till halloween som till barnkalaset.

Tillagningstid: 1 timme 20 minuter
Ugnstemperatur:100º
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa äggvita och socker till ett fast skum, använd elvispen. Blanda i potatismjölet blandat med bakpulvret.
  2. Rita en spökmall, ca 6 cm lång, på ett papper och klipp ut. Rita sedan av mallen ganska tätt på bakplåtspapper, så många spöken som ryms. Lägg pappren på plåtar. Klicka ut ca 2 tsk smet till varje spöke och forma till med en tesked. Skär skivor av lakritsstängerna till små ögon och lägg försiktigt på dem.
  3. Grädda i mitten av ugnen tills spökena är torra och lätt lossnar från papperet, 45-60 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Prinsesstårta

(108)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Frasvåfflor

(123)

Veganska lussebullar

(7)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies