
Lyxig pytt i panna med kabanoss
Betyg (1-5):
Pyttipanna med det lilla extra, här med kabanoss, zucchini och paprika. Servera med tzatziki.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
- 2 hackade gula lökar
- 1 msk olja
- 250 g kabanoss i bitar
- 700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
- 150 g gul paprika i tärningar
- 150 g röd paprika i tärningar
- 300 g zucchini i tärningar
- 1 krm svartpeppar
- Tzatziki:
- 200 g grovriven gurka
- 2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 0.5 krm svartpeppar
Gör så här
- Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
- Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
- Servera pytten med tzatzikin.
Servering
Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd
Lyxig pytt i panna med kabanoss
Betyg (1-5):
Pyttipanna med det lilla extra, här med kabanoss, zucchini och paprika. Servera med tzatziki.
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Gör så här
- Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
- Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
- Servera pytten med tzatzikin.
Servering
Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!