Lyxig pytt i panna med kabanoss

Lyxig pytt i panna med kabanoss

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Pyttipanna med det lilla extra, här med kabanoss, zucchini och paprika. Servera med tzatziki.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 2 hackade gula lökar
  • 1 msk olja
  • 250 g kabanoss i bitar
  • 700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
  • 150 g gul paprika i tärningar
  • 150 g röd paprika i tärningar
  • 300 g zucchini i tärningar
  • 1 krm svartpeppar
  • Tzatziki:
  • 200 g grovriven gurka
  • 2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
  2. Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten med tzatzikin.

Servering

Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lyxig pytt i panna med kabanoss
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 hackade gula lökar
  • 1 msk olja
  • 250 g kabanoss i bitar
  • 700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
  • 150 g gul paprika i tärningar
  • 150 g röd paprika i tärningar
  • 300 g zucchini i tärningar
  • 1 krm svartpeppar
  • Tzatziki:
  • 200 g grovriven gurka
  • 2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm svartpeppar

Lyxig pytt i panna med kabanoss

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Pyttipanna med det lilla extra, här med kabanoss, zucchini och paprika. Servera med tzatziki.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
  2. Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten med tzatzikin.

Servering

Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!