Lyxgranola med nötter och kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Starta dagen med en krispig granola med nötter och torkade blåbär.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:250º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl hasselnötter
  • 2 dl solroskärnor
  • 2 dl pumpakärnor
  • 140 g torkade blåbär
  • 2 dl rostade kokosflakes

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Fördela hasselnötter, solroskärnor och pumpakärnor på en ugnsplåt. Rosta mitt i ugnen 5–10 min.
  2. Krama bort en del av skalet på hasselnötterna. Låt svalna. Blanda allt med torkade bär och kokosflagor. Kan förvaras i en tättslutande burk ca 1 månad.

Tips

Servera med yoghurt och frukt, ringla över lite honung och pudra ev med kanel vid servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kryddig blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Lingonbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Chokladchiapudding

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Scones med blåbärs- och kardemummamarmelad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 dl hasselnötter
  • 2 dl solroskärnor
  • 2 dl pumpakärnor
  • 140 g torkade blåbär
  • 2 dl rostade kokosflakes

Lyxgranola med nötter och kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Starta dagen med en krispig granola med nötter och torkade blåbär.

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:250º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Fördela hasselnötter, solroskärnor och pumpakärnor på en ugnsplåt. Rosta mitt i ugnen 5–10 min.
  2. Krama bort en del av skalet på hasselnötterna. Låt svalna. Blanda allt med torkade bär och kokosflagor. Kan förvaras i en tättslutande burk ca 1 månad.

Tips

Servera med yoghurt och frukt, ringla över lite honung och pudra ev med kanel vid servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppel- och lingonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kryddig blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Lingonbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Chokladchiapudding

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Scones med blåbärs- och kardemummamarmelad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lingonmarmelad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smoothietallrik

Betyg
Betyg
(7)