För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lychee Sour

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En fruktig, syrlig drink med en gnutta exotisk fruktsmak tackar inte många gäster nej till!

Tillagningstid: 5 minuter
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 cl hallonlikör
  • 2 cl citronvodka eller vanlig vodka
  • 2 cl lichilikör (finns i Systembolagets beställningssortiment)
  • 4 cl citron, pressad saft
  • 4 cl sockerlag
  • 3 isbitar
  • Garnering:
  • 0.25 lime, rivet skal
  • 1 lichi

Gör så här

  1. Häll bärlikören i botten på ett cocktailglas. Blanda resten av ingredienserna i en mixer/blender och kör till en hård, skummig konsistens. Häll försiktigt blandningen via en sked över bärlikören så att den trycks upp efter glasets sidor på ett snyggt sätt. Fyll på så att glaset blir rågat.
  2. Garnera med limeskal och eventuellt en litchi.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Salsa med lingon och äpple

(2)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Frasig minipizza

(25)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(3)

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

(25)

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(91)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(8)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 cl hallonlikör
  • 2 cl citronvodka eller vanlig vodka
  • 2 cl lichilikör (finns i Systembolagets beställningssortiment)
  • 4 cl citron, pressad saft
  • 4 cl sockerlag
  • 3 isbitar
  • Garnering:
  • 0.25 lime, rivet skal
  • 1 lichi

Lychee Sour

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En fruktig, syrlig drink med en gnutta exotisk fruktsmak tackar inte många gäster nej till!

Tillagningstid: 5 minuter
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll bärlikören i botten på ett cocktailglas. Blanda resten av ingredienserna i en mixer/blender och kör till en hård, skummig konsistens. Häll försiktigt blandningen via en sked över bärlikören så att den trycks upp efter glasets sidor på ett snyggt sätt. Fyll på så att glaset blir rågat.
  2. Garnera med limeskal och eventuellt en litchi.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Salsa med lingon och äpple

(2)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Frasig minipizza

(25)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(3)

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

(25)

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(91)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(8)