
Löjromskanapé
Betyg (1-5):
En salt liten löjromsbakelse på sked med en skiva frasigt rostad baguette.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 100 g fryst löjrom
- 0.25 baguette
- 1 msk smör
- 1 msk kvistar av dill
Gör så här
- Låt den tinade löjrommen rinna av i en tät sil.
- Skär baguetten i tunna skivor. Stek dem gyllenbruna i smör. Låt kallna.
- Forma små ägg av löjrommen och lägg i en serveringssked (obs, ej av silver!).
- Dekorera med dill och baguetteskiva.
Liknande recept
Löjromskanapé
Betyg (1-5):
En salt liten löjromsbakelse på sked med en skiva frasigt rostad baguette.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Låt den tinade löjrommen rinna av i en tät sil.
- Skär baguetten i tunna skivor. Stek dem gyllenbruna i smör. Låt kallna.
- Forma små ägg av löjrommen och lägg i en serveringssked (obs, ej av silver!).
- Dekorera med dill och baguetteskiva.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!