
Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor
Betyg (1-5):
Delikata tilltugg med pepparfrukt.
Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (5)
- 8 st små kammussla (pilgrimsmussla)
- 1 lime, i klyftor (1 lime=8 klyftor)
- 3 krm flingsalt
- 4 msk chilimarinad (1 sats=ca 4 msk)
- 8 st små grillspett (blötlagda om de är av trä)
Gör så här
- Torka av musslorna med hushållspapper. Blanda marinaden och pensla musslorna med den. Låt marinera ca 1 timme i kylen.
- Trä upp 1 mussla och 1 limeklyfta på varje spett. Grilla på medelvärme tills musslorna precis är genomstekta. Strö på salt och servera varma som cocktailtilltugg.
Tips

Gör din egen chilimainad.
Liknande recept
Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor
Betyg (1-5):
Delikata tilltugg med pepparfrukt.
Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Torka av musslorna med hushållspapper. Blanda marinaden och pensla musslorna med den. Låt marinera ca 1 timme i kylen.
- Trä upp 1 mussla och 1 limeklyfta på varje spett. Grilla på medelvärme tills musslorna precis är genomstekta. Strö på salt och servera varma som cocktailtilltugg.
Tips

Gör din egen chilimainad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
ANNIKA
2014-12-27
SUPER