För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Laxpasta med rökt lax

Betyg (1-5):
3.84 (56 betyg)

När tiden inte räcker till är det den här pastan med rökt lax som lagas! Blanda pesto och pasta och toppa med kallrökt lax och persilja. Servera med färska tomater.

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pasta, gärna färsk
  • 2 msk olivolja
  • 250 g cocktailtomater
  • 200 g skivad rökt lax
  • 0.5 dl grovhackad basilika eller persilja
  • 4 msk pesto

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda i peston och olja, rör om väl.
  2. Skär laxen i strimlor. Lägg upp pastan i varma tallrikar och toppa med lax och bladpersilja.
  3. Servera med tomater.

Tips

Byt ut laxen mot ett par skivor frukostskinka.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-02-10

@Sandra Det ska vara grön pesto.

Sandra

2014-02-08

Vilken typ av pesto skall det vara ?

Checkbox Coop

2013-11-07

@Henrik Det ska du göra. Det ska vara 0,5 dl grovhackad basilika eller persilja.

Henrik

2013-11-06

Skall man inte toppa med basilika? Det står inget om bladpersilja i in ingredienserna!

Sara

2013-09-26

Vi saknade pesto och ersatte med sweet chili-sås och matlagningsgrädde istället för olja. Gott.

Liknande recept

Laxmacka med gräddkokt grönkål

(4)

Tonfiskpizza

(10)

Makrillsmörgås med potatis och spenat

(0)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Enkel tonfisksallad

(10)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

(0)

Tonfiskmacka

(13)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g pasta, gärna färsk
  • 2 msk olivolja
  • 250 g cocktailtomater
  • 200 g skivad rökt lax
  • 0.5 dl grovhackad basilika eller persilja
  • 4 msk pesto

Laxpasta med rökt lax

Betyg (1-5):
3.84 (56 betyg)

När tiden inte räcker till är det den här pastan med rökt lax som lagas! Blanda pesto och pasta och toppa med kallrökt lax och persilja. Servera med färska tomater.

Tillagningstid: 20 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda i peston och olja, rör om väl.
  2. Skär laxen i strimlor. Lägg upp pastan i varma tallrikar och toppa med lax och bladpersilja.
  3. Servera med tomater.

Tips

Byt ut laxen mot ett par skivor frukostskinka.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-02-10

@Sandra Det ska vara grön pesto.

Sandra

2014-02-08

Vilken typ av pesto skall det vara ?

Checkbox Coop

2013-11-07

@Henrik Det ska du göra. Det ska vara 0,5 dl grovhackad basilika eller persilja.

Henrik

2013-11-06

Skall man inte toppa med basilika? Det står inget om bladpersilja i in ingredienserna!

Sara

2013-09-26

Vi saknade pesto och ersatte med sweet chili-sås och matlagningsgrädde istället för olja. Gott.

Liknande recept

Laxmacka med gräddkokt grönkål

(4)

Tonfiskpizza

(10)

Makrillsmörgås med potatis och spenat

(0)

Laxsmörgås med avokado och räkor

(9)

Enkel tonfisksallad

(10)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

(0)

Tonfiskmacka

(13)