Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 900 g kycklingben
  • 1 dl hoisinsås
  • 4 dl risoni
  • 150 g blomkålsris eller riven blomkål
  • 3 msk smör
  • 150 g minimozzarella
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 250 g körsbärstomat på kvist

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
  2. Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
  3. Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Wok med kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)
Kycklingklubbor med blomkålsrisoni
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 900 g kycklingben
  • 1 dl hoisinsås
  • 4 dl risoni
  • 150 g blomkålsris eller riven blomkål
  • 3 msk smör
  • 150 g minimozzarella
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 250 g körsbärstomat på kvist

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
  2. Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
  3. Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Wok med kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)