Kryddig torsk med bönsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.38 (13 betyg)

Nyttig och god fiskrätt med smak av spiskummin och citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tinad, djupfryst torskfilé
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar eller pepparmix
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Bönsalsa:
  • 400 g vita eller svarta bönor
  • 1 hackad röd lök
  • 4 tärnade tomater
  • 2 tärnade avokador
  • 0.5 citron, pressad saft och lite rivet skal
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 800 g kokt potatis
  • 2 msk färsk koriander

Gör så här

  1. Börja med salsan. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda dem med övriga ingredienser.
  2. Dela fisken i portionsbitar, krydda och salta den. Stek den i fettet på båda sidor.
  3. Servera fisk och salsa med potatis, strö ev över lite koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rimmad kolja med kokosmjölk och limeblad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fiskburgare med kikärtsgryta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mungbönsallad med halstrad lax

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sushibowl

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

Betyg
Betyg
(18)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 400 g tinad, djupfryst torskfilé
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 krm svartpeppar eller pepparmix
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Bönsalsa:
  • 400 g vita eller svarta bönor
  • 1 hackad röd lök
  • 4 tärnade tomater
  • 2 tärnade avokador
  • 0.5 citron, pressad saft och lite rivet skal
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 800 g kokt potatis
  • 2 msk färsk koriander

Kryddig torsk med bönsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.38 (13 betyg)

Nyttig och god fiskrätt med smak av spiskummin och citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Börja med salsan. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda dem med övriga ingredienser.
  2. Dela fisken i portionsbitar, krydda och salta den. Stek den i fettet på båda sidor.
  3. Servera fisk och salsa med potatis, strö ev över lite koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rimmad kolja med kokosmjölk och limeblad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fiskburgare med kikärtsgryta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Mungbönsallad med halstrad lax

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sushibowl

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

Betyg
Betyg
(18)