Krusbärscrush

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Läskande dryck i sommarvärmen.

Tillagningstid: 5 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 3 dl frysta eller färska krusbär, eller andra bär
  • 1.5 dl socker
  • 20 isbitar (efter behov)
  • 66 cl kolsyrat vatten eller sodavatten (efter behov)

Gör så här

  1. Mixa bär och socker tills sockret löst sig. Tillsätt isbitar och mixa. Fördela i 4 glas och fyll glasen med kolsyrat vatten eller sodavatten. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)

Hallonsmoothie

(8)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Jordgubbssmoothie

(96)

Saffranskladdkaka

(27)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 3 dl frysta eller färska krusbär, eller andra bär
  • 1.5 dl socker
  • 20 isbitar (efter behov)
  • 66 cl kolsyrat vatten eller sodavatten (efter behov)

Krusbärscrush

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Läskande dryck i sommarvärmen.

Tillagningstid: 5 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa bär och socker tills sockret löst sig. Tillsätt isbitar och mixa. Fördela i 4 glas och fyll glasen med kolsyrat vatten eller sodavatten. Servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(0)

Hallonsmoothie

(8)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Jordgubbssmoothie

(96)

Saffranskladdkaka

(27)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies