
Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (12)
- 1 msk olivolja
- 500 g kycklingfärs
- 0.5 tsk svartpeppar
- 10 cm purjolök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 3 msk finhackad färsk salvia
- 2 dl vatten
- 2 dl grädde
- 1 kycklingbuljongtärning
- 0.5 citron, finrivet skal
- 1 tsk salt
- Till servering:
- 120 g spagetti
Gör så här
- Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingfärsen, salta och peppra. Tillsätt purjolök, vitlök och salvia. Stek under omrörning någon minut till. Häll i vatten och grädde. Lägg i buljongtärningen och låt sjuda under lock ca 10 min. Smaka av med citronskal (endast det gula) och ev mer salvia.
- Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt med såsen.
Liknande recept
Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingfärsen, salta och peppra. Tillsätt purjolök, vitlök och salvia. Stek under omrörning någon minut till. Häll i vatten och grädde. Lägg i buljongtärningen och låt sjuda under lock ca 10 min. Smaka av med citronskal (endast det gula) och ev mer salvia.
- Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt med såsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!