
Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter
Betyg (1-5):
Bjud på snabba matiga kycklingmackor till middag!
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g tillagad kyckling
- 4 stora brödskivor, av ljust lantbröd
- 2 dl hackade soltorkade tomater
- 1 dl hackade örter
- 4 dl lagrad riven ost
Gör så här
- Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.
Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter
Betyg (1-5):
Bjud på snabba matiga kycklingmackor till middag!
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2012-02-22
Hur många kalorier finns det i varje macka?
2012-02-17
Fyra brödskivor ska det vara.
2012-02-16
I receptet står det 4 brödskivor, men i beskrivningen 8 brödskivor. Vilket är rätt?
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Kräftan
2012-02-22
Hur många kalorier finns det i varje macka?
2012-02-17
Fyra brödskivor ska det vara.
Anna-Leena Kullingsjö
2012-02-16
I receptet står det 4 brödskivor, men i beskrivningen 8 brödskivor. Vilket är rätt?