
Krämig rosépepparsill
Betyg (1-5):
Perfekt midsommarsill som smaksätts med rosépeppar och lime. Fräsch och god! Recept av Liselotte Forslin.
Tillagningstid: 10 min + 1 tim i kyl
8 portioner
- 860 g inläggningssill (5-minuterssill)
- 2 dl majonnäs
- 1 dl crème fraiche
- 3 msk rosépeppar + till garnering
- 1 lime, rivet skal
Gör så här
- Om sillen är hel, skär den i ca 2 cm breda bitar.
- Blanda resten av ingredienserna i en skål och vänd ner sillen. Låt dra minst 1 timme i kylen före servering. Garnera med rosépepparkorn.
Krämig rosépepparsill
Betyg (1-5):
Perfekt midsommarsill som smaksätts med rosépeppar och lime. Fräsch och god! Recept av Liselotte Forslin.
Tillagningstid: 10 min + 1 tim i kyl
8 portioner
Gör så här
- Om sillen är hel, skär den i ca 2 cm breda bitar.
- Blanda resten av ingredienserna i en skål och vänd ner sillen. Låt dra minst 1 timme i kylen före servering. Garnera med rosépepparkorn.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!