Krämig rosépepparsill

Krämig rosépepparsill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Perfekt midsommarsill som smaksätts med rosépeppar och lime. Fräsch och god! Recept av Liselotte Forslin.

Tillagningstid: 10 min + 1 tim i kyl
8 portioner
  • 860 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk rosépeppar + till garnering
  • 1 lime, rivet skal

Gör så här

  1. Om sillen är hel, skär den i ca 2 cm breda bitar.
  2. Blanda resten av ingredienserna i en skål och vänd ner sillen. Låt dra minst 1 timme i kylen före servering. Garnera med rosépepparkorn.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krämig rosépepparsill
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 860 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk rosépeppar + till garnering
  • 1 lime, rivet skal

Krämig rosépepparsill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Perfekt midsommarsill som smaksätts med rosépeppar och lime. Fräsch och god! Recept av Liselotte Forslin.

Tillagningstid: 10 min + 1 tim i kyl
8 portioner

Gör så här

  1. Om sillen är hel, skär den i ca 2 cm breda bitar.
  2. Blanda resten av ingredienserna i en skål och vänd ner sillen. Låt dra minst 1 timme i kylen före servering. Garnera med rosépepparkorn.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!