Krämig dragonsill med drag av vinäger

Krämig dragonsill med drag av vinäger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 tsk torkad dragon
  • 2 finhackad schalottenlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs

Gör så här

  1. Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i mindre bitar.
  2. Blanda dragon, schalottenlök och vinäger, låt dra 5 min. Tillsätt crème fraiche, majonnäs och sill.
  3. Låt dra minst 30 min i kylen, gärna över natten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Krämig dragonsill med drag av vinäger
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 tsk torkad dragon
  • 2 finhackad schalottenlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs

Krämig dragonsill med drag av vinäger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i mindre bitar.
  2. Blanda dragon, schalottenlök och vinäger, låt dra 5 min. Tillsätt crème fraiche, majonnäs och sill.
  3. Låt dra minst 30 min i kylen, gärna över natten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!