Korvwrap med pepparrotssås

Korvwrap med pepparrotssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tunnbrödsrulle med korv och mos, som toppas med rödkål, pepparrotssås och rostad lök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 600 g potatis, skalad
  • 4 korvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • rostad lök
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.Blanda ihop alla ingrediensertill såsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med pressad eller lätt krossad potatis,kål, korv och pepparrotssås.Toppa med rostad lök.

Tips

Skiva 2 lökar och stek i smör under omrörning tills gyllene,ca 10 min. Salta lätt så släpper löken vätska och det går lättare.Fyll din rulle med den karamelliserade löken.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Magnus

2020-12-04

Perfekt mat med barn! Gott alternativ till korv med bröd.

Mira

2020-04-14

Supergott!!

Ulla

2019-10-14

Något av det absolut godaste jag någonsin ätit. Bjuder alltid på detta när jag har gäster över. Passar till både fest och vardag. Äter det nästan 3 gånger i veckan. Håller med Anita, om det finns på menyn beställer jag alltid det. Mvh Ulla

Anita

2019-10-14

Enkelt och gott, perfekt att äta ute👍

Korvwrap med pepparrotssås
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g potatis, skalad
  • 4 korvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • rostad lök
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Korvwrap med pepparrotssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tunnbrödsrulle med korv och mos, som toppas med rödkål, pepparrotssås och rostad lök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten.Blanda ihop alla ingrediensertill såsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med pressad eller lätt krossad potatis,kål, korv och pepparrotssås.Toppa med rostad lök.

Tips

Skiva 2 lökar och stek i smör under omrörning tills gyllene,ca 10 min. Salta lätt så släpper löken vätska och det går lättare.Fyll din rulle med den karamelliserade löken.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Magnus

2020-12-04

Perfekt mat med barn! Gott alternativ till korv med bröd.

Mira

2020-04-14

Supergott!!

Ulla

2019-10-14

Något av det absolut godaste jag någonsin ätit. Bjuder alltid på detta när jag har gäster över. Passar till både fest och vardag. Äter det nästan 3 gånger i veckan. Håller med Anita, om det finns på menyn beställer jag alltid det. Mvh Ulla

Anita

2019-10-14

Enkelt och gott, perfekt att äta ute👍