Korvgulasch

Korvgulasch

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Ungersk husman fast med korv.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 4 korvar, skivade
  • 1 gul lök, klyftad
  • 1 paprika, tärnad
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk kummin
  • 6 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller kastrull. Stek korv, lök, paprika och vitlök ca 3 min.
  3. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och kummin. Stek ytterligare 2 min under omrörning. Slå på vatten och lägg i buljong. Låt småputtra under lock ca 10 min. Servera med ris.

Servering

Servera med en klick gräddfil och en grönsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marika

2016-10-16

Använde vegetarisk korv.Blev jättegott.

Liknande recept

Spara recept

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Chili con carne med kryddig korv

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chorizo med potatissallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rotfruktspytt med chorizo och stekt ägg

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pastaknyten med italiensk salami

Betyg
Betyg
(6)
Korvgulasch
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 4 korvar, skivade
  • 1 gul lök, klyftad
  • 1 paprika, tärnad
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk kummin
  • 6 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning

Korvgulasch

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Ungersk husman fast med korv.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller kastrull. Stek korv, lök, paprika och vitlök ca 3 min.
  3. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och kummin. Stek ytterligare 2 min under omrörning. Slå på vatten och lägg i buljong. Låt småputtra under lock ca 10 min. Servera med ris.

Servering

Servera med en klick gräddfil och en grönsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marika

2016-10-16

Använde vegetarisk korv.Blev jättegott.

Liknande recept

Spara recept

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Chili con carne med kryddig korv

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chorizo med potatissallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rotfruktspytt med chorizo och stekt ägg

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pastaknyten med italiensk salami

Betyg
Betyg
(6)