Knäckepizza med parmaskinka och parmesan

Knäckepizza med parmaskinka och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Supergod och snabbgjord pizza på knäckebröd. Denna toppas med mozzarella, parma, parmesan, tomater, rucola och pinjenötter.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 Hel kaka knäckebröd
  • 1 dl pizza sauce
  • 4 dl riven ost mozzarella
  • 4 parmaskinka eller prosciutto
  • 20 g parmesan
  • 4 körsbärstomater, skivade
  • 20 g rucola eller basilika
  • 1 msk pinjenötter, gärna torrostade
  • olivolja och svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Bred tomatsås på den håliga sidan av brödet så att det täcker ut till kanterna. Strö över mozzarellan och grädda mitt i ugnen ca 8 min.
  2. Toppa med parmaskinka, hyvlad parmesan, tomater, rucola och pinjenötter. Ringla över lite olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jerk chicken

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kycklingpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)
Knäckepizza med parmaskinka och parmesan
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 Hel kaka knäckebröd
  • 1 dl pizza sauce
  • 4 dl riven ost mozzarella
  • 4 parmaskinka eller prosciutto
  • 20 g parmesan
  • 4 körsbärstomater, skivade
  • 20 g rucola eller basilika
  • 1 msk pinjenötter, gärna torrostade
  • olivolja och svartpeppar

Knäckepizza med parmaskinka och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Supergod och snabbgjord pizza på knäckebröd. Denna toppas med mozzarella, parma, parmesan, tomater, rucola och pinjenötter.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Bred tomatsås på den håliga sidan av brödet så att det täcker ut till kanterna. Strö över mozzarellan och grädda mitt i ugnen ca 8 min.
  2. Toppa med parmaskinka, hyvlad parmesan, tomater, rucola och pinjenötter. Ringla över lite olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jerk chicken

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kycklingpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)