Kålrabbi med parmesan

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kålrabbi är en spännande grönsak, testa som tillbehör.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 800 g kålrabbi
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl parmesan, riven
  • flingsalt och svartpeppar
  • Garnering
  • pinjenötter
  • basilikablad

Gör så här

  1. Skala kålrabbin och skär i jämnstora bitar. Koka i saltat vatten tills mjuka. Ringla över olivolja och strö över finriven parmesan vid servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Garnera med pinjenötter och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetor med chèvrecrème och pinjenötter

(16)

Fyllda rödbetor med svamp och risoni

(0)

Rödbetsfrittata

(0)

Rostad pumpa och brysselkål med chèvre

(4)

Smördegssnittar med fetaostkräm och morot

(5)

Rödbetspaj med quinoa och chèvre

(6)

Svartrotspaj med getost

(29)

Gravad oxfilé med picklad gulbeta och chevrekräm

(22)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 800 g kålrabbi
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl parmesan, riven
  • flingsalt och svartpeppar
  • Garnering
  • pinjenötter
  • basilikablad

Kålrabbi med parmesan

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kålrabbi är en spännande grönsak, testa som tillbehör.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala kålrabbin och skär i jämnstora bitar. Koka i saltat vatten tills mjuka. Ringla över olivolja och strö över finriven parmesan vid servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Garnera med pinjenötter och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetor med chèvrecrème och pinjenötter

(16)

Fyllda rödbetor med svamp och risoni

(0)

Rödbetsfrittata

(0)

Rostad pumpa och brysselkål med chèvre

(4)

Smördegssnittar med fetaostkräm och morot

(5)

Rödbetspaj med quinoa och chèvre

(6)

Svartrotspaj med getost

(29)

Gravad oxfilé med picklad gulbeta och chevrekräm

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies