Rödbetsfrittata

Rödbetsfrittata

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färska rödbetor
  • 6 ägg
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Getostcrème:
  • 100 g chèvre
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Skala och riv rödbetorna grovt, lägg i en bunke. Blanda ner äggen och salta, låt stå en stund så att rödbetorna avger lite vätska.
  2. Hetta upp en plättlagg med fettet och stek rödbetsplättarna. Smula ner getosten i en skål och vispa eller rör den smidig med mjölken. Smaka av med salt. Servera till plättarna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rödbetsfrittata
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g färska rödbetor
  • 6 ägg
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Getostcrème:
  • 100 g chèvre
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk flingsalt

Rödbetsfrittata

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och riv rödbetorna grovt, lägg i en bunke. Blanda ner äggen och salta, låt stå en stund så att rödbetorna avger lite vätska.
  2. Hetta upp en plättlagg med fettet och stek rödbetsplättarna. Smula ner getosten i en skål och vispa eller rör den smidig med mjölken. Smaka av med salt. Servera till plättarna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!