Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter
  • Tid 30 min

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

3.4 (10 betyg)

Grillade sockerkaksskivor varvade med bär, citronmeliss och kesella.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

8 portioner
  • 250 g sockerkakor i skivor
  • 5 dl jordgubbar i skivor
  • 2 msk florsocker
  • 3 msk mörk rom
  • 250 g kesella (kvarg) med smak jordgubb lime
  • 3 msk hackad mynta eller citronmeliss
  • 50 g hackade pistagenötter
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Grilla sockerkaksskivorna på över- och undersidan tills de blir ljusbruna. Låt dem kallna och skär dem i tärningar. Blanda bären med sockret. Häll eventuellt lite rom i varje glas. Varva sockerkaka, bär, kesella och grönt i portionsglas. Strö på nötterna. Servera genast.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar