Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 120 g jordgubbar
  • 12 marshmallows
  • nektariner i bitar
  • 2 st kiwi
  • Sås:
  • 1 dl visp- eller mellangrädde
  • 1 msk färsk mynta
  • 100 g vit choklad i bitar

Gör så här

  1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
  2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

Tips

1 msk färsk mynta motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



7 st
  • Ingredienser (7)
  • 120 g jordgubbar
  • 12 marshmallows
  • nektariner i bitar
  • 2 st kiwi
  • Sås:
  • 1 dl visp- eller mellangrädde
  • 1 msk färsk mynta
  • 100 g vit choklad i bitar

Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
  2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

Tips

1 msk färsk mynta motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies