
Hjortronfylld glasskula
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 min + tid att frysa
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 liter vaniljglass
- 1 dl hjortronsylt eller annan sylt
- 5 digestivekex, finkrossade
Gör så här
- Tina glassen något så den går att forma. Lägg en rejäl skopa glass i handen och tryck ett hål i mitten. Lägg dit en sked sylt och slut igen hålet.
- Forma till en boll och rulla i kexsmulor. Lägg glassbollen i en bullform och låt ligga i frysen minst 1 tim. Gör samma sak med resten av glassen.
Tips

Perfekt dessert som går att variera med många olika smaker.
Liknande recept
Hjortronfylld glasskula
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 min + tid att frysa
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tina glassen något så den går att forma. Lägg en rejäl skopa glass i handen och tryck ett hål i mitten. Lägg dit en sked sylt och slut igen hålet.
- Forma till en boll och rulla i kexsmulor. Lägg glassbollen i en bullform och låt ligga i frysen minst 1 tim. Gör samma sak med resten av glassen.
Tips

Perfekt dessert som går att variera med många olika smaker.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!