
Havtornsglass
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 minuter + tid att frysa
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 250 g frusna havtorn, 1 paket
- 250 g mascarpone
- 2 dl florsocker
- 2 lime (finrivet skal, enbart det gröna)
- Garnering:
- myntablad
Gör så här
- Lägg undan 0,5 dl havtorn till garnering. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Servera genast eller låt stå i frysen cirka 3 timmar för fastare konsistens.
- Garnera med havtorn och myntablad.
Liknande recept
Havtornsglass
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 minuter + tid att frysa
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg undan 0,5 dl havtorn till garnering. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Servera genast eller låt stå i frysen cirka 3 timmar för fastare konsistens.
- Garnera med havtorn och myntablad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Eva
2012-12-01
Lätt, enkelt och gott