Hallonmilkshake

Betyg (1-5):
3.32 (31 betyg)

Smarrigt och enkelt.

Tillagningstid: 5 minuter
4
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 dl mjölk
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 225 g frysta hallon
  • 1 tsk vaniljpulver eller vaniljsocker
  • Till servering:
  • vispad grädde
  • hallon
  • kolasås
  • silverkulor

Gör så här

  1. Lägg mjölk, glass, hallon och vaniljpulver i en mixer och mixa slät. Häll upp i glas och toppa med grädde, hallon, kolasås och silverkulor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinerade jordgubbar med vaniljgrädde, passionsfrukt och rostad mandelmassa

(5)

Glutenfria våfflor

(11)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(55)

Prinsesstårta

(108)

Vit chokladmousse med blueberry swirl

(38)

Hallon- och lakritsglass

(8)

Sommartårta med maränger

(45)

Jordgubbspavlova

(47)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 dl mjölk
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 225 g frysta hallon
  • 1 tsk vaniljpulver eller vaniljsocker
  • Till servering:
  • vispad grädde
  • hallon
  • kolasås
  • silverkulor

Hallonmilkshake

Betyg (1-5):
3.32 (31 betyg)

Smarrigt och enkelt.

Tillagningstid: 5 minuter
4
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg mjölk, glass, hallon och vaniljpulver i en mixer och mixa slät. Häll upp i glas och toppa med grädde, hallon, kolasås och silverkulor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinerade jordgubbar med vaniljgrädde, passionsfrukt och rostad mandelmassa

(5)

Glutenfria våfflor

(11)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(55)

Prinsesstårta

(108)

Vit chokladmousse med blueberry swirl

(38)

Hallon- och lakritsglass

(8)

Sommartårta med maränger

(45)

Jordgubbspavlova

(47)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies