Gulbeta med vegansk majonnäs

Gulbeta med vegansk majonnäs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En riktig färgklick och vegansk smakexplosion på julbordet. Recept av Niklas Ekstedt

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 små gulbetor eller rödbetor
  • Topping
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt och svartpeppar
  • 100 g röd tångkaviar
  • färsk pepparrot
  • smörgåskrasse

Gör så här

  1. Koka betorna mjuka i saltat vatten. Gnid av skalet och dela på mitten. Skär bort en liten bit så att betan kan stå stadigt.
  2. Lägg betorna på ett serveringsfat. Smaka av majonnäsen med citronsaft, salt och svartpeppar. Spritsa eller klicka majonnäs på betorna. Skeda på tångcaviar och riv över pepparrot, garnera med klippt krasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Susannas sallad med jordnötsdressing

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig rucolasill

Betyg
Betyg
(9)
Gulbeta med vegansk majonnäs
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 12 små gulbetor eller rödbetor
  • Topping
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt och svartpeppar
  • 100 g röd tångkaviar
  • färsk pepparrot
  • smörgåskrasse

Gulbeta med vegansk majonnäs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En riktig färgklick och vegansk smakexplosion på julbordet. Recept av Niklas Ekstedt

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka betorna mjuka i saltat vatten. Gnid av skalet och dela på mitten. Skär bort en liten bit så att betan kan stå stadigt.
  2. Lägg betorna på ett serveringsfat. Smaka av majonnäsen med citronsaft, salt och svartpeppar. Spritsa eller klicka majonnäs på betorna. Skeda på tångcaviar och riv över pepparrot, garnera med klippt krasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Susannas sallad med jordnötsdressing

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig rucolasill

Betyg
Betyg
(9)