Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...

Liknande recept

Spara recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tuna Melt

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)
Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...

Liknande recept

Spara recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Omelett med lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fishfingers med yoghurtremoulad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tuna Melt

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)