Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...