Grönsaker med två dippsåser

Grönsaker med två dippsåser

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5 %)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Dipp med soltorkad tomat:
  • 2 dl kvarg (0,5 %)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar.
  2. Blanda kvarg med respektive smaksättning till de två dippsåserna. Smaka av med salt. Servera såserna med grönsakerna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grönsaker med två dippsåser
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5 %)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Dipp med soltorkad tomat:
  • 2 dl kvarg (0,5 %)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Grönsaker med två dippsåser

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar.
  2. Blanda kvarg med respektive smaksättning till de två dippsåserna. Smaka av med salt. Servera såserna med grönsakerna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!