Grönsaker med två dippar

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
Grönsaker med två dippar
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)