Grönsaker med två dippar

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grönsaker med två dippar
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morot
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
  • Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
  • Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt

Grönsaker med två dippar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.
  2. Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.
  3. Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!