Grönsaker med två dippar
  • Tid 15 min

Grönsaker med två dippar

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
  • 250 g körsbärstomater
  • 200 g blomkål
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 morötter
  • 1 paprika
  • 0.5 gurka
Currydipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 grovrivet äpple
  • 0.5 tsk curry
  • salt
Soltorkad tomatdipp:
  • 2 dl kvarg (0,5%)
  • 1 dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 0.5 finriven vitlöksklyfta
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Behåll tomaterna hela, skär blomkålen i buketter och resten av grönsakerna i stavar. Servera med dipparna.

  2. 2

    Blanda kvarg med äpple och curry, smaka av med salt.

  3. 3

    Blanda kvarg med soltorkade tomater och vitlök, smaka av med salt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: Perfekt som mellanmål eller kvällssnacks.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar