
Grillade filodegsrullar med ost och feferoni
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 ark färsk filodeg
- 1 burk feferoni (320 g)
- 5 dl grovriven vällagrad ost
- 1 msk olivolja
- 250 g små kvisttomater
- salt och svartpeppar
- 70 g babyspenat
- 2 msk olivolja
- 2 msk balsamvinäger
Gör så här
- Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
- Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.
Grillade filodegsrullar med ost och feferoni
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
- Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!