Grillade filodegsrullar med ost och feferoni
  • Tid 25 min

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 3 ark färsk filodeg
  • 1 burk feferoni (320 g)
  • 5 dl grovriven vällagrad ost
  • 1 msk olivolja
  • 250 g små kvisttomater
  • salt och svartpeppar
  • 70 g babyspenat
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.

  2. 2

    Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar