För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad pepparbiff med kryddsmör

Betyg (1-5):
3.21 (14 betyg)

Grillad biff med smakrikt kryddsmör av olika torkade chilifrukter. Perfekt på grillen i sommar.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g ryggbiff
  • 1 msk Tellicherry svartpeppar
  • 1 msk flingsalt
  • Kryddsmör
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 1 msk chili explosion ( blandade torkade chilifrukter)
  • 0.5 lime, finrivet skal och pressad saft
  • Till servering
  • 250 g färsk sparris, ansad

Gör så här

  1. Vispa smöret med kryddmix och limeskal fluffigt med elvisp. Krydda köttet med rikligt med peppar och salt. Grilla eller stek på riktigt hög värme till fin yta och en innertemperatur på 52°.
  2. Låt vila 10 min före servering. Grilla sparrisen hastigt, krydda med flingsalt. Grilla limehalvan på snittytan. Servera allt med kryddsmör och den grillade limen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kari

2020-05-13

Eså00

Liknande recept

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(9)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Rostbiff med currypotatissallad

(9)

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(78)

Rostade rotfrukter med kassler

(27)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g ryggbiff
  • 1 msk Tellicherry svartpeppar
  • 1 msk flingsalt
  • Kryddsmör
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 1 msk chili explosion ( blandade torkade chilifrukter)
  • 0.5 lime, finrivet skal och pressad saft
  • Till servering
  • 250 g färsk sparris, ansad

Grillad pepparbiff med kryddsmör

Betyg (1-5):
3.21 (14 betyg)

Grillad biff med smakrikt kryddsmör av olika torkade chilifrukter. Perfekt på grillen i sommar.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa smöret med kryddmix och limeskal fluffigt med elvisp. Krydda köttet med rikligt med peppar och salt. Grilla eller stek på riktigt hög värme till fin yta och en innertemperatur på 52°.
  2. Låt vila 10 min före servering. Grilla sparrisen hastigt, krydda med flingsalt. Grilla limehalvan på snittytan. Servera allt med kryddsmör och den grillade limen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kari

2020-05-13

Eså00

Liknande recept

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(9)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Rostbiff med currypotatissallad

(9)

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(78)

Rostade rotfrukter med kassler

(27)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)