Gratinerade musslor och svampar

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 12 st tinade green shell musslor
  • 18 champinjoner
  • 75 g rumstempererat smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl ströbröd
  • 1 finriven vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Dra loss foten på svamparna. Blanda ihop smör, persilja, ströbröd, vitlök och salt. Lägg musslorna på en plåt med svamparna. Klicka vitlökssmöret på alla musslor och i svamparna. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger

(8)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Skagenröra

(29)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 12 st tinade green shell musslor
  • 18 champinjoner
  • 75 g rumstempererat smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl ströbröd
  • 1 finriven vitlöksklyfta

Gratinerade musslor och svampar

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dra loss foten på svamparna. Blanda ihop smör, persilja, ströbröd, vitlök och salt. Lägg musslorna på en plåt med svamparna. Klicka vitlökssmöret på alla musslor och i svamparna. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger

(8)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Skagenröra

(29)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies