För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Fina fisken, lätt och god!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödspättafilé
  • 0.5 tsk vitpeppar eller citronpeppar
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0.5 dl torrt vitt vin
  • 2 dl lätt crème fraiche

Gör så här

  1. Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar.
  2. Hetta upp fettet i en traktörpanna. Lägg i och fräs örtkryddorna helt kort. Häll i vin och crème fraiche och låt det koka upp. Lägg i fiskrullarna med skarven ner och låt dem sjuda tills de precis är genomkokta, 8-10 minuter.

Servering

Servera med potatis, grönsaker och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskgratäng med fetaost och dill

(13)

Ugnsbakad kolja med champinjoner

(37)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(33)

Honey and mustard fisk i ugn

(13)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Klassisk strömmingslåda

(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g rödspättafilé
  • 0.5 tsk vitpeppar eller citronpeppar
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk torkad dragon
  • 0.5 dl torrt vitt vin
  • 2 dl lätt crème fraiche

Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Fina fisken, lätt och god!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar.
  2. Hetta upp fettet i en traktörpanna. Lägg i och fräs örtkryddorna helt kort. Häll i vin och crème fraiche och låt det koka upp. Lägg i fiskrullarna med skarven ner och låt dem sjuda tills de precis är genomkokta, 8-10 minuter.

Servering

Servera med potatis, grönsaker och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskgratäng med fetaost och dill

(13)

Ugnsbakad kolja med champinjoner

(37)

Fisksoppa med rotfrukter och pepparrot

(33)

Honey and mustard fisk i ugn

(13)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Klassisk strömmingslåda

(2)