För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grapefruktsalsa

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

En riktigt syrlig salsa som passar till grillad fisk, kött, kyckling och långkok.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 stora blodgrapefrukter
  • 0.5 tunt skivad rödlök
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 msk hackad mynta
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt

Gör så här

  1. Filea blodgrapefrukterna. Skär fruktköttet i 1 centimeter tjocka bitar.
  2. Lägg rödlök och salladslök i en skål och tillsätt limesaft och chili.
  3. Blanda ner grapefruktfiléer, mynta och koriander. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



lovisa

2013-06-19

Grymt god! Perfekt till grillad mat av olika slag.

Liknande recept

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(3)

Fläderbål med vin

(100)

Mango- och jordgubbsslush

(7)

Ugnsbakad citrus med snötäcke

(1)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Citronmarmelad

(15)

Laxbakelse

(71)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 stora blodgrapefrukter
  • 0.5 tunt skivad rödlök
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 1 lime, pressad saft
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 msk hackad mynta
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.25 tsk salt

Grapefruktsalsa

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

En riktigt syrlig salsa som passar till grillad fisk, kött, kyckling och långkok.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Filea blodgrapefrukterna. Skär fruktköttet i 1 centimeter tjocka bitar.
  2. Lägg rödlök och salladslök i en skål och tillsätt limesaft och chili.
  3. Blanda ner grapefruktfiléer, mynta och koriander. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



lovisa

2013-06-19

Grymt god! Perfekt till grillad mat av olika slag.

Liknande recept

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(3)

Fläderbål med vin

(100)

Mango- och jordgubbsslush

(7)

Ugnsbakad citrus med snötäcke

(1)

Gravad lax med rosépeppar

(7)

Citronmarmelad

(15)

Laxbakelse

(71)