Gourmetrulle

Gourmetrulle

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Lyxig wrap med stekt rostbiff, krämig pepparrotsdressing och kokt potatis.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten.Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Laxpiroger

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Midsommarpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Taco med röda linser

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)
Gourmetrulle
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gourmetrulle

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Lyxig wrap med stekt rostbiff, krämig pepparrotsdressing och kokt potatis.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten.Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Laxpiroger

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Midsommarpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Taco med röda linser

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)