Gino med mango och passionsfrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.74 (35 betyg)

Gino är den perfekta efterrätten vid festliga tillfällen som nyår och födelsedag. Den här varianten av gino är extra lyxig och går i exotiska smaker med mango, passionsfrukt och kiwi.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 tärnade ätmogna mango eller 225 g frusen mango
  • 3 tärnade kiwi
  • 3 urgröpta passionsfrukter
  • 100 g grovhackad vit choklad
  • Till servering:
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Fördela mango, kiwi och passionsfrukt i 4 ugnsfasta portionsformar. Strö över vit choklad och grädda i övre delen av ugnen tills chokladen har fått fin färg, ca 10 min. Servera med vaniljglass.

Tips

Man kan även använda 225 g frusen mango.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rabarberkompott med flädersabayonne

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Glassbomb

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Frozen cheesecake med lime och mynta

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(55)
Spara recept

Pumpakaka med glasyr

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Smördegsflarn med äpplen och ingefärsmarmelad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rabarberskål med mandelskorpor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Silviatårta

Betyg
Betyg
(8)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 tärnade ätmogna mango eller 225 g frusen mango
  • 3 tärnade kiwi
  • 3 urgröpta passionsfrukter
  • 100 g grovhackad vit choklad
  • Till servering:
  • vaniljglass

Gino med mango och passionsfrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.74 (35 betyg)

Gino är den perfekta efterrätten vid festliga tillfällen som nyår och födelsedag. Den här varianten av gino är extra lyxig och går i exotiska smaker med mango, passionsfrukt och kiwi.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela mango, kiwi och passionsfrukt i 4 ugnsfasta portionsformar. Strö över vit choklad och grädda i övre delen av ugnen tills chokladen har fått fin färg, ca 10 min. Servera med vaniljglass.

Tips

Man kan även använda 225 g frusen mango.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rabarberkompott med flädersabayonne

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Glassbomb

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Frozen cheesecake med lime och mynta

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(55)
Spara recept

Pumpakaka med glasyr

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Smördegsflarn med äpplen och ingefärsmarmelad

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rabarberskål med mandelskorpor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Silviatårta

Betyg
Betyg
(8)