För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Ginger mango martini

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Het ingefära till den söta mangon blir en av sommarens drinkfavoriter. Myntakvisten doftar utomlands! Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g tärnad fryst mango
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 6 dl ginger ale
  • 0.5 lime, i klyftor
  • färsk mynta
  • strösocker

Gör så här

  1. Mixa mango och ingefära med lite av läsken till en puré. Rör ner resten av läsken och häll upp i fyra glas. Servera med en limeklyfta och mynta.

Tips

Lime och socker mot glaskanten blir en fin frostad kant.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-08-20

Hej Lars, då skulle vi rekommendera rom. Smaka dig fram till rätt mängd. Lycka till!

Lars

2019-08-18

Hej! Om man vill tillsätta alkohol till drinken, vilken sort och mängd rekommenderar ni?

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Citronmarmelad

(15)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(27)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Fläderbål med vin

(100)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 100 g tärnad fryst mango
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 6 dl ginger ale
  • 0.5 lime, i klyftor
  • färsk mynta
  • strösocker

Ginger mango martini

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Het ingefära till den söta mangon blir en av sommarens drinkfavoriter. Myntakvisten doftar utomlands! Recept av Liselotte Forslin

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa mango och ingefära med lite av läsken till en puré. Rör ner resten av läsken och häll upp i fyra glas. Servera med en limeklyfta och mynta.

Tips

Lime och socker mot glaskanten blir en fin frostad kant.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-08-20

Hej Lars, då skulle vi rekommendera rom. Smaka dig fram till rätt mängd. Lycka till!

Lars

2019-08-18

Hej! Om man vill tillsätta alkohol till drinken, vilken sort och mängd rekommenderar ni?

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Citronmarmelad

(15)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(27)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Fläderbål med vin

(100)