Gazpacho med grillad ciabatta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk körsbärstomater
  • 0.5 citron
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk grönsaksfond
  • ost
  • 4 ciabattabröd

Gör så här

  1. 1. Dela 1 gul och 1 röd paprika på mitten och ta bort kärnhusen. Skär 1 gurka i mindre bitar. 2. Skala 2 vitlöksklyftor genom att först banka på dem med ett platt föremål som en smörkniv.
  2. 3. Lägg alla grönsaker i en mat- beredare/blender och häll i 1 burk körsbärstomater (400 g). 4. Pressa saften ur 1⁄2 citron. Använd ena handen för att sila bort kärnorna.
  3. 5. Häll i 2 msk flytande honung, 1 msk grönsaksfond och 1⁄2 tsk salt. Mixa till en slät soppa. Ställ in i kylen. 6. Hyvla ost och lägg mellan 4 uppskurna ciabattabröd. Lägg även dit rökt skivad skinka.
  4. 7. Grilla i ett våffeljärn eller i en smörgåsgrill tills osten smält, ca 5 minuter.
  5. 8. Servera soppan väl kyld och mackan precis nygrillad.

Tips

Barnvänligt recept - låt barnen vara kockarna!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Bowl med sashimilax

(4)

Gulasch med bönor

(23)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk körsbärstomater
  • 0.5 citron
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk grönsaksfond
  • ost
  • 4 ciabattabröd

Gazpacho med grillad ciabatta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. 1. Dela 1 gul och 1 röd paprika på mitten och ta bort kärnhusen. Skär 1 gurka i mindre bitar. 2. Skala 2 vitlöksklyftor genom att först banka på dem med ett platt föremål som en smörkniv.
  2. 3. Lägg alla grönsaker i en mat- beredare/blender och häll i 1 burk körsbärstomater (400 g). 4. Pressa saften ur 1⁄2 citron. Använd ena handen för att sila bort kärnorna.
  3. 5. Häll i 2 msk flytande honung, 1 msk grönsaksfond och 1⁄2 tsk salt. Mixa till en slät soppa. Ställ in i kylen. 6. Hyvla ost och lägg mellan 4 uppskurna ciabattabröd. Lägg även dit rökt skivad skinka.
  4. 7. Grilla i ett våffeljärn eller i en smörgåsgrill tills osten smält, ca 5 minuter.
  5. 8. Servera soppan väl kyld och mackan precis nygrillad.

Tips

Barnvänligt recept - låt barnen vara kockarna!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Bowl med sashimilax

(4)

Gulasch med bönor

(23)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies