Fyllt bröd med rostad paprikasallad och cashewnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Grillade tortilla med krämig grönsaksfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 8 st tortillabröd
  • Rostad paprikasallad:
  • 450 g röda eller gula paprikor i halvor
  • 300 g squash i långa bitar
  • 200 g skivad svamp, t ex stora champinjoner
  • 1 msk oliv- eller valnötsolja
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 1 dl grekiskt eller turkisk matlagningsyoghurt
  • 1.5 msk ajvar relish
  • 1 msk hackad färsk mynta

Gör så här

  1. Lägg paprikan med skinnet ner på grillen. Låt den grilla tills det bildas svarta bubblor. Låt den svalna lite och dra av skinnet. Skär paprikan i strimlor. Pensla squash och svamp med olja och grilla tills de mjuknat något.
  2. Värm brödet på grillen. Blanda matlagningsyoghurt, ajvar relish och mynta till en sås. Lägg grönsakerna på hälften av bröden, klicka på såsen och strö på nötterna. Täck med resten av bröden och dela i trekanter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Broccolisoppa med ädelosttoast

(24)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Falukorvstaco med hemgjord salsa

(0)

Quesadilla med quinoa och chili

(8)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Kebab

(20)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Bönpasta med paprikasås och rostade mandlar

(20)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 8 st tortillabröd
  • Rostad paprikasallad:
  • 450 g röda eller gula paprikor i halvor
  • 300 g squash i långa bitar
  • 200 g skivad svamp, t ex stora champinjoner
  • 1 msk oliv- eller valnötsolja
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 1 dl grekiskt eller turkisk matlagningsyoghurt
  • 1.5 msk ajvar relish
  • 1 msk hackad färsk mynta

Fyllt bröd med rostad paprikasallad och cashewnötter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Grillade tortilla med krämig grönsaksfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg paprikan med skinnet ner på grillen. Låt den grilla tills det bildas svarta bubblor. Låt den svalna lite och dra av skinnet. Skär paprikan i strimlor. Pensla squash och svamp med olja och grilla tills de mjuknat något.
  2. Värm brödet på grillen. Blanda matlagningsyoghurt, ajvar relish och mynta till en sås. Lägg grönsakerna på hälften av bröden, klicka på såsen och strö på nötterna. Täck med resten av bröden och dela i trekanter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Broccolisoppa med ädelosttoast

(24)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Falukorvstaco med hemgjord salsa

(0)

Quesadilla med quinoa och chili

(8)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Kebab

(20)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Bönpasta med paprikasås och rostade mandlar

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies