Fylld färsk pasta med fetaost, spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fylld färsk pasta
  • 200 g broccolibuketter
  • 12 cocktailtomater
  • 300 g fetaost
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1.5 dl valnötter
  • 70 g färsk babyspenat
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Låt broccoli och tomater koka med de sista 2 min.
  2. Bryt eller smula fetaosten. Blanda olivolja med citronskal, citronsaft och fetaost i en skål. Vänd ner pasta, broccoli, tomater och till sist valnötter och spenat. toppa med nymalen svartpeppar vid servering.

Tips

Rosta gärna valnötterna i torr stekpanna innan så blir de ännu godare

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2019-09-10

Hej Christina! I receptet användes en ostfylld pasta, men det går såklart bra att använda pasta med den fyllning du själv tycker är godast!

Christina

2019-09-05

Vilken fyllning i pastan använde du?

matilda

2015-02-09

Mycket god och enkel att göra

Susanna

2014-11-22

Den kan ätas både varm och kall va?

Tina Hendberg

2014-10-04

Blev bjuden igår på denna rätt Mycket god och absolut att ätas igen

Liknande recept

Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dagobertare extra allt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lunchlådesallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Squashplättar

Betyg
Betyg
(104)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g fylld färsk pasta
  • 200 g broccolibuketter
  • 12 cocktailtomater
  • 300 g fetaost
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1.5 dl valnötter
  • 70 g färsk babyspenat
  • svartpeppar

Fylld färsk pasta med fetaost, spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (9 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Låt broccoli och tomater koka med de sista 2 min.
  2. Bryt eller smula fetaosten. Blanda olivolja med citronskal, citronsaft och fetaost i en skål. Vänd ner pasta, broccoli, tomater och till sist valnötter och spenat. toppa med nymalen svartpeppar vid servering.

Tips

Rosta gärna valnötterna i torr stekpanna innan så blir de ännu godare

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2019-09-10

Hej Christina! I receptet användes en ostfylld pasta, men det går såklart bra att använda pasta med den fyllning du själv tycker är godast!

Christina

2019-09-05

Vilken fyllning i pastan använde du?

matilda

2015-02-09

Mycket god och enkel att göra

Susanna

2014-11-22

Den kan ätas både varm och kall va?

Tina Hendberg

2014-10-04

Blev bjuden igår på denna rätt Mycket god och absolut att ätas igen

Liknande recept

Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Dagobertare extra allt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lunchlådesallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Squashplättar

Betyg
Betyg
(104)