Frittata med paprika- och olivsallad

Frittata med paprika- och olivsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Fritatta:
  • 225 g riven halloumi
  • 6 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 2 dl hackad inlagd paprika
  • 250 g oliver utan kärnor
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser till fritattan och häll upp i en ugnsfast form, 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

Servering

Blanda alla ingredienser tillsalladen och servera till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin Koldenius

2012-10-15

Har varit en standardlunchrätt! Väldigt god - och som någon sade - rena GI!! De fem stjärnorna försvann!!

Åsa Jacobsson

2012-01-12

Till Helena Johansson: Det står 2 dl hackad inlagd paprika i receptet!

Nadia

2012-01-10

paprika står även i namnet på rätten...

Helena Johansson

2012-01-09

Ser paprika på bilden men inte i receptet?

Liknande recept

Spara recept

Köttfärsspett med couscous

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegetarisk omelett med oliver

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Tomatsoppa med pizzasnurror

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tonfiskröra med grönkålssallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Dubbel levainmacka med stekt ägg

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Asiatisk nudelsoppa med frikadeller

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)
Frittata med paprika- och olivsallad
8 st
  • Ingredienser (8)
  • Fritatta:
  • 225 g riven halloumi
  • 6 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 2 dl hackad inlagd paprika
  • 250 g oliver utan kärnor
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar

Frittata med paprika- och olivsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser till fritattan och häll upp i en ugnsfast form, 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

Servering

Blanda alla ingredienser tillsalladen och servera till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin Koldenius

2012-10-15

Har varit en standardlunchrätt! Väldigt god - och som någon sade - rena GI!! De fem stjärnorna försvann!!

Åsa Jacobsson

2012-01-12

Till Helena Johansson: Det står 2 dl hackad inlagd paprika i receptet!

Nadia

2012-01-10

paprika står även i namnet på rätten...

Helena Johansson

2012-01-09

Ser paprika på bilden men inte i receptet?

Liknande recept

Spara recept

Köttfärsspett med couscous

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegetarisk omelett med oliver

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Tomatsoppa med pizzasnurror

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tonfiskröra med grönkålssallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Dubbel levainmacka med stekt ägg

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Asiatisk nudelsoppa med frikadeller

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)