Frittata med paprika- och olivsallad
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Frittata med paprika- och olivsallad

3.11 (44 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
Fritatta:
  • 225 g riven halloumi
  • 6 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
Sallad:
  • 2 dl hackad inlagd paprika
  • 250 g oliver utan kärnor
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ihop samtliga ingredienser till fritattan och häll upp i en ugnsfast form, 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.

  2. 2

    Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

Servering

Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.
Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Malin Koldenius

    Har varit en standardlunchrätt! Väldigt god - och som någon sade - rena GI!! De fem stjärnorna försvann!!

  • Åsa Jacobsson

    Till Helena Johansson: Det står 2 dl hackad inlagd paprika i receptet!

  • Nadia

    paprika står även i namnet på rätten...

  • Helena Johansson

    Ser paprika på bilden men inte i receptet?