Fiskkakor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Fiskkakor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)