Fiskbullar i thaisås
  • Tid 20 min

Fiskbullar i thaisås

3.67 (3 betyg)

Lättlagad thaigryta med kokosmjölk, tom kha gai och fiskbullar

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 750 g fiskbullar, i buljong, på burk
  • 400 ml kokosmjölk
  • 4 dl vatten
  • 26 g Tom Kha Gai kryddmix
  • 150 g sockerärter
Till servering
  • 1 kruka färsk koriander
  • nudlar, ris eller potatis
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Häll bort buljongen som fiskbullarna ligger i. Koka upp kokosmjölken med vatten och kryddmix.

  2. 2

    Lägg i fiskbullarna och låt sjuda ca 3 min. Lägg i sugarsnapsen och låt sjuda 1 minut till.

  3. 3

    Servera ev med koriander och nudlar, ris eller potatis.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Kryddmixen är ganska stark. Tillsätt hälften till att börja med och resten när barnen tagit ...
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar