
Fårfiol med äppel- och pepparrotsfraiche
Betyg (1-5):
Pepparrot och äpple bryter den salta smaken hos fårfiolen.
Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 800 g fårfiol, i skivor
- Äppel- och pepparrotsfraiche:
- 450 g syrliga, gröna äpplen, urkärnade, tärnade
- 2 msk pepparrot på burk/tub, eller färsk, riven
- 3 dl crème fraiche
- 1 krm svartpeppar
- 0.5 dl hackad gräslök eller dill
- 2 krm salt
Gör så här
- Lägg upp skivor av fårfiol på ett stort fat. Blanda ihop ingredienserna till äppel- och pepparrotsfraichen och servera till fårfiolen.
Fårfiol med äppel- och pepparrotsfraiche
Betyg (1-5):
Pepparrot och äpple bryter den salta smaken hos fårfiolen.
Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg upp skivor av fårfiol på ett stort fat. Blanda ihop ingredienserna till äppel- och pepparrotsfraichen och servera till fårfiolen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!