För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Dipp verde

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 10 min
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl vitt bröd, smulat
  • 1 dl basilika, grovhackad
  • 1 dl oregano, grovhackad
  • 70 g spenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk kapris
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk citron, pressad
  • 2 tsk fransk senap
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Mixa ihop alla ingredienser och smaka av med salt vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Svart bönsallad

(1)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Tomatsalsa med koriander

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl vitt bröd, smulat
  • 1 dl basilika, grovhackad
  • 1 dl oregano, grovhackad
  • 70 g spenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk kapris
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk citron, pressad
  • 2 tsk fransk senap
  • 0.5 tsk salt

Dipp verde

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 10 min
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa ihop alla ingredienser och smaka av med salt vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Chili- och paprikapotatis

(0)

Svart bönsallad

(1)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad

(18)

Friterad blomkål med tahinidipp

(0)

Tomatsalsa med koriander

(9)