Dillkokt kyckling
  • Tid 30 min

Dillkokt kyckling

4.17 (6 betyg)

En variant på dillkött med kyckling.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 4 dl ris
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 4 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 lagerblad
  • 2.5 dl grädde
  • 1 msk maizena
  • salt och peppar
  • 1 dl dill, hackad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en kastrull. Täck med vatten och tillsätt salt och lagerblad. Låt sjuda under lock tills kycklingen är klar, ca 15 min.

  2. 2

    Tillsätt grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda med salt, peppar och tillsätt dill. Servera kycklingen med ris.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar