
Dillkokt kyckling
Betyg (1-5):
En variant på dillkött med kyckling.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
- 4 dl ris
- 500 g kycklinglårfilé
- 4 dl vatten
- 2 lagerblad
- 2.5 dl grädde
- 1 msk maizena
- 1 dl dill, hackad
- salt och peppar
Gör så här
- Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en kastrull. Täck med vatten och tillsätt salt och lagerblad. Låt sjuda under lock tills kycklingen är klar, ca 15 min.
- Tillsätt grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda med salt, peppar och tillsätt dill. Servera kycklingen med ris.
Dillkokt kyckling
Betyg (1-5):
En variant på dillkött med kyckling.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Gör så här
- Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en kastrull. Täck med vatten och tillsätt salt och lagerblad. Låt sjuda under lock tills kycklingen är klar, ca 15 min.
- Tillsätt grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda med salt, peppar och tillsätt dill. Servera kycklingen med ris.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!