Dillkokt kyckling

Dillkokt kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

En variant på dillkött med kyckling.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 4 dl ris
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 4 dl vatten
  • 2 lagerblad
  • 2.5 dl grädde
  • 1 msk maizena
  • 1 dl dill, hackad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en kastrull. Täck med vatten och tillsätt salt och lagerblad. Låt sjuda under lock tills kycklingen är klar, ca 15 min.
  2. Tillsätt grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda med salt, peppar och tillsätt dill. Servera kycklingen med ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Dillkokt kyckling
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 dl ris
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 4 dl vatten
  • 2 lagerblad
  • 2.5 dl grädde
  • 1 msk maizena
  • 1 dl dill, hackad
  • salt och peppar

Dillkokt kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

En variant på dillkött med kyckling.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en kastrull. Täck med vatten och tillsätt salt och lagerblad. Låt sjuda under lock tills kycklingen är klar, ca 15 min.
  2. Tillsätt grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda med salt, peppar och tillsätt dill. Servera kycklingen med ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!