Dadlar på tre olika sätt

Dadlar på tre olika sätt

3.5 (2 betyg)

Dadlar tillbehör julens gotter. Och de blir extra goda om man sätter smak på dem. Lakrits eller kanel och kakao eller choklad och kokos är bara några förslag!

  • Ingredienser 7

Ingredienser

  • urkärnade dadlar
Smaksättning 1:
  • lakritspulver
Smaksättning 2:
  • hasselnötter
  • malen kanel
  • kakao
Smaksättning 3:
  • mörk choklad
  • kokosflingor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rulla dadlarna i lakritspulver.

  2. 2

    Eller fyll dadlarna med hasselnötter och rulla i lika delar malen kanel och kakao.

  3. 3

    Eller doppa dadlarna i smält mörk choklad och rulla dem sedan försiktigt i kokosflingor. Lägg på bakplåtspapper att stelna, gärna i kylen.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar